PIT Hegn Sønderjylland

Rugbjergvej 13, Arrild, 6520 Toftlund

tlf.: 7483 4196 | Mob.: 2346 4097 - 2961 3662

stentoft@pithegn.dk

Åbningstider

Lørdag kl. 9.00 - 12.00
Ellers hele ugen efter aftale,
ca. fra kl. 16.00 - 19.00

www.stentoft-pithegn.dk

Beskrivelse

I vores 2014 katalog, præsenterer vi alle vores alsidige produkter og håber det kan skabe inspiration til netop dit næste hegnsprojekt. Vi bestræber os altid på, at være den troværdige, åbne og fagligt kompetente samarbejdspartner, så vi gennem levering af kvalitetsprodukter, godt håndværk og professionalisme vil være dit naturlige valg.

Stentoft PIT Hegn syd befinder sig i den lille by Arrild i det sydjyske. Her har vi vores lille butik, hvorfra vi varetager projektering, salg og montage.

Stentoft PIT Hegn syd har nu eksisteret i 9 år og har gennem årene haft stor fremgang med udvidet kundekreds og med mange spændende og specielle projekter. Vi sætter kundetilfredshed over alt og at vores kundekreds øges år for år, ser vi som tilfredsheds tegn fra vore kunder. Vi vil igen i år, yde vores bedste for at leve op til denne tillid, hos såvel nye og tidligere kunder. I året der er gået, har vi haft forrygende travlt. Arbejdsbyrden og udfordringerne har givet os inspiration og erfaring som gør os endnu bedre rustet til at klare dit hegnsprojekt.

Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken eller kontakte os pr. tlf. eller pr. email – Så gi´r vi gerne et uforpligtende bud på den perfekte
løsning på dit næste hegnsprojekt.

Med venlig hilsen og på gensyn
Stentoft PIT Hegn Syd

Ronni W. Bergholt,
Ulla & Finn W. Bergholt

stentoft-billede

Kontakt PIT Hegn

PIT Hegn A/S
Tlf.: 6225 1254   info@pithegn.dk

Adresse:

Kielbergvej 8, 5750 Ringe

 

Telefon: 6225 1254

Forespørgsel

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Felter markeret med * skal udfyldes
Invalid Input