Fårehegn

Fåre og gedehegn

Får og geder er de vanskeligste dyr at indhegne De er relativt små, så det kræver et tættere hegn end til store dyr. Samtidig har får og geder en meget høj smertetærskel. Får har desuden et kraftigt uldlag, som isolerer mod stød fra elhegnet. Det er derfor vigtigt med et solidt hegn. På større arealer – sommergræs – hvor der er masser at æde, er det en udmærket løsning med et elektrisk hegn med 4 eller 5 tråde. Anvendes folden også som vinterfold anbefales et hegn med nethegn og strømførende tråde.

• Hegn med 4 eller 5 eltråde – kun psykologisk barriere, kræver stort areal og masser af græs. Trådene skal være 2,5 mm superwire, som kan opstrammes.
• Nethegnet er en fysisk barriere, som holder dyrene tilbage.
• Nethegnet bør desuden forsynes med eltråde indvendigt.
• Hegnshøjde 90 – 100 cm.

Hegnet opbygges på kraftige hjørnepæle i Akacie Naturpæle eller i trykimprægneret fyr. En solid og holdbar løsning er Iso-Wood mellempæle.

Kontakt din forhandler for yderligere oplysninger og rådgivning.

Deerfence - knyttet stålgærde

– Traditionelt fåre og skovhegn (stålgærde). Lodrette og vandrette tråde er snoet sammen. Fremstillet varmgalvaniseret jerntråd. Anvendes primært til vildtbeskyttelse af skovkulturer, plantager og nyplantninger. De lave højder anvendes også til at indhegne får og geder, men bør altid sikres med en eller flere elektriske tråde indvendigt på hegnet. Monteres på træpæle eller stålpæle. Pæleafstand 4-6 meter.

Nethegn:                           
Højde 90 nethegn type ”Deerfence” på trykimpr pæle 8-150 eller på varmgalvaniseret jernrør højde 150 cm.                           
Højde 100 nethegn type ”Deerfence” på trykimpr pæle 8-150 eller på varmgalvaniseret jernrør højde 200 cm.                         
Højde 140 nethegn type ”Deerfence” på trykimpr pæle 8-175 eller på varmgalvaniseret jernrør højde 233 cm.

 

Deerfence - knyttet stålgærde

Får og geder er de vanskeligste dyr at indhegn

De er relativt små, så det kræver et tættere hegn end til store dyr. Samtidig har får og geder en meget høj smertetærskel. Får har desuden et kraftigt uldlag, som isolrerer mod stød fra elhegnet. Det er derfor vigtigt med et soligt hegn.

 

Deerfence - knyttet stålgærde

Nethegn - giver høj sikkerhed!

 

Bear Fence - x-knuden

Bear Fence er den nyeste teknologi indenfor nethegn. Hegnet er fremstillet i svært galvaniseret tensilstål, der sammen med den geniale knude giver et unikt hegn. X-knuden er lavet således der ingen skarpe kanter og ender er.

Billedet er vist med indvendig strømførende tråde.

Hegnet findes i 2 størrelser Højde 100 cm. og 140 cm.

 

Bear Fence - x-knuden

Den stive, kreppede tråd gør at man bruger færre pæle. Man sparer således både materialer og arbejdsløn. Velegnet til alle husdyr og til område sikring.

Pæleafstand: 4-6 meter

Wolf Fence - Tightlock net

Wolf Fence med den kendte Tightlock knude. Hegnet er fremstillet i svært galvaniseret tensil stål. Let at montere og opstramme. For at udnytte hengets trampolin effekt skal der anvendes kraftige, solide hjørnepæle.

Velegnet til alle husdyr og til område sikring.

pæleafstand: 4-8 meter

Wolf Fence - dyrehegn

Wolf Fence med den kendte Tightlock knude. Hegnet er fremstillet i svært galvaniseret tensil stål. Let at montere og opstramme. For at udnytte hengets trampolin effekt skal der anvendes kraftige, solide hjørnepæle.

Velegnet område sikring.

pæleafstand: 4-8 meter

Kontakt PIT Hegn

PIT Hegn A/S
Tlf.: 6225 1254   info@pithegn.dk

Adresse:

Kielbergvej 8, 5750 Ringe