PIT Hegn - DESIGNS

Design #2 - Klassisk engelsk stil

Inspirationen til dette design er hentet i det klassiske England.

Det er elegant klokkeformet og forsynet med to vandrette dekorationer. Stolper og låger afsluttes med en flot harmonisk kugledekoration. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

Design #3 - Moderne og Minimalistisk

Dette design gør sig godt over store afstande, da det er helt enkelt i sit udtryk. De lige linjer gør hegnet velegnet til moderne byggeri, og det vil virke som en fin dekoration ved byhuset. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

Design #4 - Enkelt og funktionelt uden dekoration

Ønsker du et hegn uden dekoration, er design 4 det rette. Buet top på porte og låger og pilespidser som en flot afslutning på toppen af balustrene. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

Design #5 - Harmonisk konstruktion med tætte balustre i bunden

De elegante pilespidser på de lodrette balustre giver et smukt og harmonisk design, og den tætte konstruktion nederst på hegnet gør det særligt velegnet til indhegning af f.eks. mindre hunde. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

 
 

Design #7 - Romantisk smukt design

Den smukke figur i midten af hegnet understreger det romantiske design. Vandrette dekorationer i toppen af designet fuldender konstruktionen og som prikken over i-et afsluttes stolper og lågerammer med en fornem harmonisk kugledekoration. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

Design #8 - Klassisk design med nedadbuede overkanter

Dette design udmønter sig i en harmonisk konstruktion med små balustre i midten. Pilespidserne på toppen af de lodrette balustre fuldender det smukke og harmoniske design. Porte og låger er tættere i bunden og gør derfor hegnet velegnet til indhegning af mindre hunde. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.

 

Design #9 - Forener det romantiske udtryk med det stilfulde design

Designet er klokkeformet med buet top på porte og låger. Stolper og lågerammer afsluttes med en flot, harmonisk kugledekoration, og de lodrette balustre prydes på toppen med pilespidser. Udført i varmgalvaniseret stål og derefter pulverlakeret matsort. Designet leveres også i andre RAL farver.


Kontakt PIT Hegn

PIT Hegn A/S
Tlf.: 6225 1254   info@pithegn.dk

Adresse:

Kielbergvej 8, 5750 Ringe